Постійні комісії та 9-та сесія Березівської районної ради

24 грудня відбулося засідання профільних постійних комісій районної ради та засідання сесії, яке провів голова Березівської районної ради Віталій Мосійчук.

У роботі засідань взяли участь голова Березівської райдержадміністрації Віталій Лабуш, заступник голови районної ради Сергій Лоскутніков, заступник голови РДА Олена Болотенко, керівники структурних підрозділів, депутати, запрошені.

Всі питання винесені на розгляд сесії були грунтовно опрацьовані на постійних комісіях.

Рекомендований порядок денний пленарного засідання передбачав розгляд 38 питань.

Серед них – про затвердження Прогнозу райбюджету на 2022-2024 рр.

Про звіт голови Березівської районної ради про свою діяльність за період з листопада 2020 року по листопад 2021 року.

Про інформацію керівника Березівської окружної прокуратури про стан законності, боротьби зі злочинністю доповів керівник прокуратури Олександр Арсенюк.

Про інформацію начальника Березівського райвідділу поліції ГУНП в Одеській області про стан криміногенної ситуації доповів начальник райвідділу Олександр Суржик.

Далі мова йшла про виконання та затвердження цільових програм, затвердження акту приймання-передавання архівних документів відділу трудового архіву райради до міської ради, проектів землеустрою.

З усіх винесених на розгляд питань депутати прийняли відповідні рішення.

Наприкінці Віталій Леонідович та Віталій Васильович привітали всіх присутніх з наступаючими новорічно-різдвяними святами, а також було зроблено традиційне колективно фото на згадку.