14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС!

Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей, які відали свої життя та здоров’я заради спасіння нашої землі від страшної техногенної аварії, наслідки якої не дають і не даватимуть спокою людству ще багато років. Але назавжди залишиться в серцях людей невмируща пам’ять про солдатів атомного фронту.

Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність у тих екстремальних обставинах.

Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС, які, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії, обмежити біду, тим, хто зупинив розбурхану стихію некерованої ядерної реакції і зробив вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

Щиро бажаємо всім Вам та Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч з Вами буде людська подяка за Ваші добрі справи!

З повагою

голова Березівської районної ради Віталій МОСІЙЧУК.